Новини

Перша у 2021 році конференція ректорату ІФДС

У четвер, 28 січня, з нагоди початку нового навчального семестру ректоратом ІФДС було проведено конференцію для семінаристів. Головна мета заходу – налагодження кращої та тіснішої комунікації між студентами та ректоратом.

Конференція традиційно розпочалася з молитви, після чого ректор семінарії прот. Олексій Данилюк звернувся з вступним словом до братів-семінаристів, привітавши з початком другого навчального семестру. Отець-ректор наголосив на дотриманні дисципліни та канонічного мовчання під чаc молитовного читання Святого Письма. Також отець заохотив до більшого читання різного жанру літератури: «Не біймося повторяти, пригадувати те, що вивчили та не забуваймо про саморозвиток та самодисципліну».

Наступна частина зустрічі пройшла у форматі «запитання-відповідь». Кожен із присутніх в каплиці міг поставити запитання, на які мав можливість отримати відповідь. 

На завершення конференції ректор дав декілька порад для братів:  «Те, що ви почерпнете тут в семінарії, вам знадобиться у житті, тому не гайте часу. Розвивайтеся інтелектуально, духовно, дисциплінуйте себе, вмійте протистояти труднощам».