Братство ЦДССНовини

«Разом сильні: Дитинство заради перемоги» семінаристи ІФДС долучилися до фестивалю підтримки ЗСУ

У п’ятницю, 27 вересня, у Дубівецькій громаді відбувся захід підтримки війська «Разом сильні: Дитинство заради перемоги», організований КЗПО «Центр дозвілля дітей та молоді» спільно із семінаристами з Центру душпастирювання силових структур імені великомученика Димитрія Солунського.

Про це повідомляє КЗПО «Центр дозвілля дітей та молоді» на своїй сторінці у фейсбуці

Браття залучали дітей та дорослих брати активну участь у цікавих майстер-класах і активностях, зокрема розписували справжні гільзи, ліпили та варили вареники, виготовляли листівки та малюнки для військових.

Крім того, брати-семінаристи долучилися до виготовлення необхідних на передовій розпалювачів та окопних свічок, а також кожен з учасників мав змогу поспілкуватися з капеланом о. Романом Залеським та отримати духовну підтримку.

Під час заходу проводився збір коштів на потреби ЗСУ. Кожен учасник зробив свій внесок у перемогу, демонструючи єдність і непохитну віру в нашу спільну справу – перемогу.

Цей фестиваль є знаком того, як спільні зусилля та єдність наближають нашу перемогу. Як сказано у Святому Письмі: «Бо де двоє або троє зібрані в Моє ім’я, там Я серед них» (Мт 18,20). Разом з Христом ми сильні, і разом з Ним переможемо.

Стаття — бр. Максим Олійник

Інформаційний центр ІФДС