Екологічний відділНовини

Учасники екологічної спільноти плели вервиці для воїнів

У понеділок, 14 жовтня, у стінах ІФДС відбулася чергова зустріч учасників екологічного відділу у рамках проведення благодійної акції «Вервиця для воїнів».

«Віри меч в руках у нас, молитви щит — рятунок наш, вогнем горять наші серця!» — під таким гаслом браття зібралися, щоб допомогти українським воїнам, виготовляючи вервиці.

Дана акція триває ще з 2014 року, в контексті якої було організовано виготовлення вервиць, що слугує підтримкою для українських захисників.

Зустріч розпочалася з короткого вступу про історію вервиці та свідчень про чудеса, здійснені через заступництво Пресвятої Богородиці.

Опісля всі присутні долучилися до процесу плетіння великої кількості вервиць, які невдовзі будуть відправлені на фронт для військовослужбовців.

«Завершилася зустріч молитвою до нашої Пречистої Діви Марії, в якій ми посвятили Її Непорочному Серцю мир в Україні, наших воїнів та цілий світ. Сподіваємося, що це стане чудовим початком важливої справи — виготовлення вервиць у нашій семінарії, оскільки щодня отримуємо повідомлення з фронту з проханнями про молитовну зброю», — розповідають браття.

Інформаційний центр ІФДС