Веселі канікули з Богом

Одним із найкращих проєктів праці із дітьми та молоддю, в яких приймають участь студенти ІФДС, є «Веселі Канікули з Богом», де в ігровій та розважальній формі діти формуються в християнському дусі та зустрічаються особисто з Христом.

Найбільш масштабні та цікаві табори, куди з’їжджаються діти із різних куточків України, відбуваються в урочищі «Підлюте» та в с. Старуня, де семінаристи приймають безпосередню участь в якості аніматорів та керівників табору.

Не забуваючи про соціальне служіння у часі війни, брати-семінаристи провели влітку 2022 року незабутній табір для дітей-переселенців «Подорож до святості». Студенти ІФДС організували для дітей насичену молитовну та відпочинкову програму (катехизації, пісні, молебні, квести, ігри), під час якої дітвора могла ближче познайомитись з Богом.

Варто зазначити, що за традицією семінаристи щорічно проводять християнські табори на різних парафіях УГКЦ, проводячи катехизації та організовуючи активний відпочинок, спрямований на духовний зріст та пізнання Бога.

З’їзд вівтарних дружин

Один раз на рік ректорат та семінаристи організовують Архієпархіальний з’їзд вівтарних дружин, де молоді юнаки та хлопці цілий день проводять на території семінарії, розважаючи над своїм покликанням прислуговування біля вівтаря. Браття готують цікаві уроки про храм Божий, проводять квести, молитви та інше.