Медіа-проєкт «Бог і Людина»Новини

Медіа-проєкт «Бог і Людина»: поради тим, хто сумнівається

Нещодавно брати-семінаристи, які є учасниками медіа-проєкту «Бог і Людина» Івано-Франківської духовної семінарії ім. свщмч. Йосафата, випустили четверту частину інтерв’ю із о. Йосафатом Хаймиком, ЧСВВ із порадами для тих, хто сумнівається.

«Поширюйте якісний контент про віру та Церкву, пишіть свої запитання у коментарях та очікуйте відповіді у наступних відео», — зазначають семінаристи.

Довідково:

Медіа-проєкт Івано-Франківської духовної семінарії ім. свщмч. Йосафата «Бог і Людина» запустили у вересні 2023 року Божого з благословення Високопреосвященного Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина.

Учасники цього медійного проєкту — брати-семінаристи випускають короткі та пізнавальні відеоролики на різні богословські теми, які мають на меті допомогти людям більше пізнати Бога.

Головним завданням цієї медіа-спільноти є «нова катехизація» та роз’яснення найактуальніших тем з богослов’я та історії Церкви для широкого кола зацікавлених людей за допомогою інноваційних засобів комунікацій, що сприяє їхньому глибшому впровадженню у життя Церкви.